Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g kjøttpølse
100 g bacon
1 løk
1/2 ts karri
3 dl rømme, 20%
1 ts sennep
1-2 ts chilisaus
salt
pepper
1 pk dypfryst rosenkål, ca 200 g
Skjær baconet i strimler og sprøstek dem. Ta dem opp og la dem renne av på husholdningspapir.
Rens og finhakk løk, fres den sammen med karri i baconfettet.
Ta skinnet av pølsene og skjær dem i skiver, legg dem i karribaconfettet og rist dem lett noen minutter. Spe med rømme. Tilsett sennep og chilisaus, salt og pepper. Legg i rosenkålen og la retten putre over svak varme ca 10 minutter.
Dryss baconstrimler over og server retten fra stekepannen, gjerne med kokte poteter eller ris.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk