Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kg kjøttdeig av svin eller 1 ½ kg svinekjøtt og 500 g svinefett
4 ts salt
2 ts svart pepper, grovmalt
2 ts tørket salvie eller 2 ss friske
1 ts tørket timian eller 1 ss frisk
1 ts malt paprika
2 ts sukker
1 ts rød chiliflak eller 2 ts chilipulver
1 dl vann
svinefett
svinetarm
Kvern svinekjøtt og fett i kjøttkvern eller kjøkkenmaskin. Bland så alle ingrediensene. Stapp dem inn i svinetarmen, lag knuter eller snurr rundt underveis.
Har du svinefett, bør du forme kjøttfarsen til en pølse og surre svinenettet rundt. Stikk små hull i pølsene med gaffel før du steker dem. Pølsene bør stekes i 15 minutter før du spiser dem.
Server med potetstappe, dijonsennep og en tomatsalsa.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk