Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g røket medisterpølse
1 boks skivet sjampinjong, ca 200 g
4 dl vann blandet med kraft fra sjampinjongene
2 dl ris
1 ts hvitløksalt
1 ts karri
3 ss sennep
3 ss smør eller margarin
1/2 slangeagurk
Kok opp vann og kraften fra sjampinjongene. Legg i ris, hvitløksalt og karri. Kok det over svak varme ca 20 minutter.
Skjær pølsen i terninger. Bland disse med sjampinjongen og rør inn sennep.
Smelt smør og brun pølse-sopp-blandingen.
Skjær agurken i staver.
Legg opp risen på et varmt serveringsfat, hell pølseblandingen over og garner med agurkstaver.
Ristet loff og smør er et godt tilbehør her.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk