Flere resulteter finnes under oppskriften
2 egg
100 g hvetemel
litt salt
1 ss olje
2 1/2 dl vann
500 g påleggspølse
olje til frityr
Tilbehør:
3 ss smør
1 løk
1 fedd hvitløk
500 g dypfryste erter
salt
pepper
litt sukker
4 ss vann
ansjosfileter og sitronbåter til pynt
Skill eggene. Rør eggeplommene sammen og stivpisk eggehvitene.
Rør sammen hvetemel, salt, olje, vann og eggeplommer. Vend hvitene forsiktig i til slutt.
Skjær påleggspølsen i skiver som dyppes i røren og stekes sprø og gyllenbrune i oljen.
Hakk løken, knus hvitløken og stek det i smør.
Tilsett erter, krydder og vann. La det koke et par minutter til ertene er gjennomvarme.
Legg pølseskivene opp på fat med en ansjosfilet på hver. Ertene has i midten. Pynt med sitron. Server med brød og smør.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk