Flere resulteter finnes under oppskriften
1 blomkålhode
vann
salt
1/2 kg falukorv eller annen kokt middagspølse
olje
2 ss smør eller margarin
2-3 hardkokte egg
finklippet dill
Kok blomkålen i lettsaltet vann. La den ligge med stilksiden opp de første 5 min., siden vendes den. Ikke kok den for lenge.
Skjær pølsen i skiver, pensle dem med olje og legg dem på rist over langpannen. Står høyt i ovnen eller under grill, snues en gang, så de får litt farge på begge sider.
Smelt smøret og rør inn hakket egg og dill.
Legg godt avrent varmt blomkålhode på serveringsfat, hell over eggesmøret, og plasser pølseskivene ved siden av.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk