Flere resulteter finnes under oppskriften
2 løk
2 ss smør eller margarin
6 kokte poteter
3-4 hekto pølse
1 1/2 dl tomatjuice
salt
hvitpepper
1 ts rosmarin
revet ost
Skjær løken i skiver som freses myke i 1 ss av smøret.
Skjær potetene og pølsen i skiver. Smak til tomatjuicen med salt og pepper.
Legg løken i bunnen av en ildfast form. Legg potet- og pølseskiver pent taklagt oppå.
Hell over tomatjuice, legg på resten av smøret i klatter, og smul rosmarin over det hele. Dekk formen med aluminiumsfolie.
Står i ovnen i 15 min ved 225 C. Ta så vekk aluminiumsfolien, og strø over osten. Den bidrar også til den gode duften og smaken til denne retten. La retten stå i ca 5 minutter til eller til osten har smeltet.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk