Flere resulteter finnes under oppskriften
1 middels stort kålhode
2 ts karve
1/2 ts merian eller oregano
1-2 ss hvetemel
1-2 dl buljong, terning og vann
2 store epler
1 stor, grillet kylling eller liten kokt høne
Skjær kålen i små skalker og legg den i en stor gryte. Dryss karve, krydder og mel over. Slå på buljongen. La kålen koke drøyt 10 minutter.
Skjær eplene i terninger. Fjern skinn og ben fra kjøttet og skjær det pent opp. Ha alt oppi kålgryten. La retten få koke opp igjen og småputre 8-10 minutter til alt er skikkelig gjennomvarmt.
Ønsker du eplene helt myke, kan de koke med kålen hele tiden.
Serveres med middagsris eller potetmos.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus