Flere resulteter finnes under oppskriften
700 g kyllingbryst
salt
pepper
baconskiver
75 g kyllinglever
150 g leverpostei
1 ss konjakk
2 ss kremfløte
salatblad
Gni inn kyllingbrystene med salt og pepper, legg dem på rist over langpannen. Legg en baconskive på hvert bryststykke og sett langpanne og rist i ovnen ved 180 C i ca 40 minutter.
Legg kyllingleveren ved siden av bryststykkene etter ca 25 minutter, og la dem steke med resten av tiden.
Ta ut kyllingbryst og lever. Fjern baconskivene. Hakk leveren grovt. Avkjøl hakket og kyllingbrystene. Bland leverhakk og leverpostei, smak det til med konjakk og pisket kremfløte.
Fjern eventuelt skinn og ben fra bryststykkene, forsiktig så ikke stykkene går fra hverandre, og legg disse pent opp på fatet. Sprøyt på leverpostei-mousseen, og pynt med salatbalder.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus