Flere resulteter finnes under oppskriften
4 porsjonskyllinger, á ca 500 g
smør eller margarin
salt
pepper
Saus:
2 finhakkede løk
2 ss smør eller margarin
2 syrlige epler
2-3 ts karri
salt
pepper
50 g rosiner
50 g skåldede mandler
3 dl hønsebuljong
Vask og tørk kyllingene. Bind dem opp. Brun dem pent i smør og la dem surre under lokk ved svak varme til de er møre.
Fres hakket løk i smør. Tilsett terninger av epler, la dem dampe med noen minutter. Dryss karri, salt og pepper over. Tilsett rosiner, mandler og buljong og la sausen surre uten lokk til den har kokt litt inn. Smak til med krydder før servering.
Server kyllingene hele med kokt ris. Garner med ananasskiver. Server sausen ved siden av.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus