Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg kyllingfilet FYLL: 500 g hakket svinekjøtt 5 ss kremfløte finklippet gressløk salt nykvernet pepper olivenolje 10 salatblader - 2 pk frossen butterdeig (10 plater) 2 sammenpiskede egg - 2 dl tørket sopp eller 500 g sjampinjong eller kantareller smør eller margarin SAUS: 5 dl grønnsakbuljong 5 dl kremfløte evt maisennamel salt nykvernet pepper sukkerkulør evt litt portvin broccoli
Bløtlegg de tørkede soppene i vann i 5-6 timer, eller rens og skyll de friske soppene. Sett ovnen på 210 C. Bland det hakkede kjøttet, fløte, gressløk, salt og pepper, gjerne i kjøkkenmaskin. Surr fyllet i olje eller smør. Stek kyllingkjøttet lett i smør. Forvell salatbladene noen få sekunder i kokende vann. Ta dem opp og la dem renne av. Brett salatbladene ut og legg fyll og et stykke kyllingfilet på hvert. Rull bladene sammen til en liten pakke. Kjevle butterdeigplatene til ca 16 x 16 cm og skjær dem i to. Legg en kyllingpakke mellom to halve butterdeigplater, pensle kanten med sammenpisket egg og trykk kantene sammen med en gaffel. Riss et lite kryss med en skarp kniv i den øverste platen. Pensle med sammenpisket egg. Sett pakkene i ovnen og stek dem i 10-12 minutter. Surr soppen i smør. Varm opp buljongen til sausen. Tilsett kremfløte og smak til med salt og nykvernet pepper. Tilsett smøret fra soppen. Kok sausen litt inn. Jevn eventuelt med litt maisennamel utrørt i kaldt vann. Tilsett eventuelt litt sukkerkulør. Smak til med salt, pepper og eventuelt portvin.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus