Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kyllinglever 2 hvitløkfedd 12 friske salvieblader ½ potte basilikum 200 g spinat DRESSING: 1 ss vineddik ½ dl olje 1 ts fransk sennep 1 hvitløkfedd 1 krm salt
Start med dressingen: Bland vineddik, sennep, presset hvitløk, salt og pepper. Rør så inn oljen og smak til. Plukk bladene av basilikumstilkene. Skyll spinaten og skjær vekk stilkene. Legg spinat- og basilikumblader i en bolle og bland dem med dressingen. Anrett salaten på hver sin tallerken som seng for kyllingleveren. Skjær hver lever i to. Finhakk hvitløken og hakk salviebladene. Sett en stekepanne på middels varm kokeplate. Lag en real spiseskje smør bli lett brun i pannen. Legg i leveren og stek den i 2-3 minutter. Etter 1 minutt tilsetter du hvitløken, halvparten av salvien og 1 knapp teskje salt og kverner pepper over. Rør under hele steketiden. Leveren er klar til å tas ut av pannen når du ser at det pipler blod ut av den. Legg straks leveren i pene hauger på spinatsengene. Landbrød passer godt til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus