Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g kylling
1 ss grønn karri
1 boks kokosmelk
1 ss fisk sauce/Nam Pla
2 dl kyllingkraft eller -buljong
1 liten boks bambusskudd
1 løk
150 g sjampinjong
1 bunt vårløk
andre grønnsaker
1 bunt koriander
olje
Skjær kylling, sopp og grønnsaker i tynne strimler. Stek i litt olje i en panne eller wok i 2-4 minutter. Hell over kokosmelk og kraft. Rør inn karri. La det koke i 10 minutter.
Hvis du synes gryteretten er for skvipete og tynn, kan du løfte ut kylling og grønnsaker og koke inn kokosblandingen i 5 minutter til.
Hakk koriander og strø over like før du skal servere.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus