Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kyllingfileter 1 ts salt litt svart pepper smør til steking SENNEPSSMØR: 100 g smør, romtemperert 1 ss sennep ASPARGES: 20 grønne asparges 4 ss vann 1 ss olivenolje 1 ts smør salt pepper
Kjøttet skjæres på langs uten å skjære igjennom og brettes ut. Salte og pepre og stekes hurtig på varm panne (overflaten). Bland smør og sennep. Smør halvparten på kyllingfileten og stek i ovnen i 10 minutter ved 175 C. Endene av aspargesen skjæres av. Ha vann og olivenolje i en teflonpanne eller liknende. Kok aspargesen på svak varme under lokk i 3-5 minutter. Når aspargesen er myk, vendes den i smør og saltes og pepres. Legg 5 asparges på hver tallerken. Legg kyllingen over og sennepssmør på toppen.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus