Flere resulteter finnes under oppskriften
275 g magert kyllingkjøtt i tynne strimler
2 ss solsikkeolje
1 stor hvitløkfedd
1 cm stor bit av fersk ingefær
skallet av 1/2 sitron
1/2 rød paprika i skiver
4 vårløk, hakket
2 gulrøtter, skåret i fyrstikktynne strimler
115 g aspargesbønner
2 ss oyster sauce
1 klype sukker
25 g saltede peanøtter
lett knust salt
nymalt svart pepper
frisk korander til pynt
ris til servering
Skjær sitronskallet i tynne strimler. Skrell og hakk ingefær og hvitløk. Varm oljen i stekepanne eller wok over sterk varme. Ha i sitronskall, ingefær og hvitløk og brun det under omrøring i 30 sekunder.
Tilsett kylling og fres under omrøring i ca 2 minutter. Ha i grønnsakene og stek under omrøring i 4-5 minutter til kyllingen er stekt og grønnsakene er møre.
Rør til slutt inn Oyster sauce, sukker, peanøtter, salt og pepper og la det frese 1 minutt til slik at det blandes godt. Serveres omgåående pyntet med koriander, sammen med ris.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus