Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g kyllingbrystfilet
2-3 grønne paprika
2 bunter vårløk
Marinade:
2 1/2 dl soyasaus
1 dl tørr sherry
2 ss sukker
Bland ingrediensene til marinaden i en gryte og la den koke inn til ca halvparten.
Skjær paprikaen i firkanter og løken i mindre biter. legg løk og paprika i kokende vann i to minutter. Ta dem opp, la dem dryppe av og sett dem på små trespyd. Skjær kjøttet i små firkanter og sett dem på spyd.
Pensle kjøttet og grønnsakene rikelig med marinaden. Grill dem på åpen grill eller i ovnen. Legg dem ca 15 cm fra grillelementene. Snu dem etter ca 4 minutter, pensle igjen og grill ytterligere i 4 minutter.
Server straks med hvit japansk ris og soyasaus.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus