Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor kylling
1,8 liter vann
1 stor løk i båter
2 hele nellik
2 egg
nypresset sitronsaft
225 g langkornet ris
nykvernet pepper
salt
Kok kyllingen sammen med løk og nellik i 2-2 ½ time, til kjøttet løsner fra beina. Skum godt underveis. Skjær kyllingkjøttet i passende biter og legg det tilbake i kjelen og kok opp.
Tilsett risen og la den småkoke under lokk i 15-20 minutter, til den er kokt. Pisk eggene og sitronsaften til den skummer. Tilfør 3-4 øser med kyllingkraft under piskingen.
Slå eggeblandingen opp i gryten og rør om underveis. Suppen må ikke koke, bare varmes opp til kokepunktet. Smak til med nykvernet pepper og salt.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus