Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kylling, ca 1 ½ kg
4 dl kokosfløte
2 grønne chili, ferske uten frø
2 ss korianderfrø
1 ts karvefrø
1-2 ts chiliflak
1 ts rekepasta
1 ts hakket hvitløk
1 ts hakket ingefær
2 ts sukker
2 ss vegetabilsk olje
3 ss peanøttsmør crunchy
2 ss fiskesaus
saften av 2 limer
Skjær kyllingen opp i serveringsstykker og legg dem i en kjele sammen med kokosfløte og 2 ½ dl vann. Tilsett de grønne chiliene. Kokes opp, legg på lokk og reduser varmen. La det småkoke i 30 minutter til kyllingen har blitt mør.
Rist korianderfrøene, karvefrøene og rekepastaen i en tørr wok eller i en teflonbelagt stekepanne til de er blitt veldig aromatiske. Males til en pasta sammen med hvitløk, ingefær og sukker.
Fres denne pastaen i olje i 2-3 minutter. Ta kyllingstykkene opp med en hullsleiv og legg dem til side. Hell sausen med chiliene over krydderpastaen og la det småkoke i 20 minutter, til oljen skiller seg og sausen har tyknet.
Tilsett peanøttsmør og rør om til det er oppløst. Legg i kyllingstykkene og kok forsiktig i 10 minutter.
Tilsett fiskesaus og limejuice etter smak. Serveres med ris.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus