Flere resulteter finnes under oppskriften
4 kyllingbryst
1 pk fersk spinat
1 liten boks krepsehaler i lake
MAISSTUING:
1 løk
1 grønn paprika
1 stang stangselleri
2-3 pressede hvitløk
1 grønn chilipepper
2 bokser mais
1 dl hakket tomat
½ terning kyllingbuljong
1 ½ dl fløte
smør til steking
salt
pepper
POTETMOS:
2 kg kokte poteter
1 hel hvitløk
100 g usaltet smør
2 dl fløte eller melk
salt
pepper
Hakk løk, paprika, chilipepper, selleri og fres. Tilsett mais, tomat, buljong og kok under omrøring i 15-20 minutter. Ha i fløten de siste par minuttene. Ta ca 2/3 dl av massen og mos den med stavmikser, og hell så mosen tilbake i sausen. Hold den varm.
Kok hele poteter og hele, skrellede hvitløkfedd. Slå av vannet, damp potetene godt, og mos dem forsiktig, gjerne med visp, og tilsett smør og melk. Husk: Salte aldri potetene mens de koker når du skal bruke dem til mos. Da blir mosen seig. La det være litt klumper i mosen. Da smaker den hjemmelaget og godt.
Stek kyllingen raskt på begge sider, deretter i ovn på 180 C i 10-15 minutter. Del den i tykke skiver.
Smelt smør i en panne eller wok og vend spinaten i dette. Vær rask, spinaten skal ikke falle sammen.
Legg potetmos på tallerknene, deretter kylling og spinat. Bland krepsehalene i maisstuingen, hell over tallerknene og server.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus