Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ½ kg gryteklar kylling
1 løk
1 liter hønsebuljong
2 tomater
1 boks maiskorn, ca 140 g netto
2-3 poteter, helst melne
150 g fryste bondebønner eller aspargesbønner
2-3 ss hakket persille
salt
nykvernet pepper
kajennepepper
Skyll kyllingen under rennende kaldt vann. Del dem i store stykker og legg dem i en stor kasserolle. Skrell løken, skjær den i skiver og legg dem over kyllingen. Hell på buljong. Kok opp, legg på lokk og la kyllingen trekke på middels varme i ca 35 minutter til den er mør.
Dypp i mellomtiden tomatene o kokende vann noen sekunder til skinnet løsner. Dra av skinnet, del dem og klem ut kjernene. Finhakk tomatkjøttet. Ta kyllingstykkene opp av kraften og legg dem til side. La kraften koke uten lokk på sterk varme til den har kokt inn til ca 5 dl. Fjern skum og fett fra overflaten.
Skrell potetene og skjær dem i små terninger. Sil kraften av maiskornene. Ha tomater, mais, poteter og bønner i gryten. Kok under lokk på svak varme i 15 minutter. La kyllingstykkene koke med hele, eller rens dem for skinn og bein, del kjøttet i biter og legg dem i gryten.
Dryss på persille, rør om og smak til gryten med salt, pepper og en knivspiss kajennepepper. Server den rykende varm, gjerne med brød til.
Gratinert kyllingrett med mais
Grillet korianderkylling med guacamole
Grillet kylling med mandelsaus
Hvitløksstekte kyllingbryst på grønnsaksseng
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Karrikylling med kokos og limeblader
Krydrete kyllingvinger med honningsmak
Kylling i appelsin- og honningsaus
Kylling med aubergine, paprika og tomater
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste poteter
Kylling med kanel- og koriandersaus
Kylling med kastanjer og linser
Kylling med kinesiske grønnsaker
Kylling med kokos og grønn chili
Kylling og cashewnøtter i gul bønnesaus
Kylling-tagine med sitron og oliven
Kyllingbryst med leverposteimouse
Kyllingfilet marinert med rosmarin
Kyllinggryte med basilikum og tomater
Kyllinggryte med mandler og krabbe
Kyllingrett med estragon og sopp
Kyllingsalat med grønne bønner
Kyllingsuppe med egg og sitronsaus
Kyllingsuppe med kokos, sitrongress og chili
Kyllingsuppe med tortillachips
Marokkansk grillet kylling med sitronyoghurt
Orientalsk marinade til kylling
Ovnsbakt kylling med persillefyll
Ovnsstekt kylling med skinke og ferskost
Penne med kylling, pinjekjerner og gressløk
Porsjonskyllinger på indisk vis
Sennepsglasterte kyllingfileter med asparges
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Stekt kylling med chili og basilikum
Stekt kylling med mandel- og eggsaus
Stekt kylling med rosmarin og sitron
Stekt kylling på italiensk vis
Urtekrydret kylling i rømmesaus