Flere resulteter finnes under oppskriften
30 g griljernmel
½ ts malt kanel
225 g bjørnebær
2 eggehviter
85 g lyst muscovadosukker
Forvarm ovnen til 190 C. Varm en liten stekepanne over middels varme. Ha griljernmel og kanel i pannen og stek til det er ristet og sprøtt. Rør av og til. Ta pannen av platen, vend inn bjørnebærene og sett den til side.
Pisk eggehvitene til det dannes stive topper. Fortsett å piske mens du tilsetter omtrent halvparten av sukkeret til blandingen er stiv og blank. Vend inn resten av sukkeret.
Vend bjørnebær og brødsmuler forsiktig inn i marengsen og fordel blandingen i fire små ildfaste former. La dem stå i ovnen i 15-20 minutter til de er gylne på toppen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas