Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g rips
500 g stikkelsbær
175 g sukker
saften av ½ sitron
1 ss maisenna
Skyll bærene og rens dem godt. Ha sukker, sitronsaft og 4 dl vann i en kjele og rør over svak varme til sukkeret er oppløst. Kok opp og la det småkoke. Tilsett stikkelsbærene og gi sukkerlaken et nytt oppkok. Ha i ripsen, og når det koker igjen, lar du det koke forsiktig i maks 1-2 minutter til. Ta kjelen av platen.
Ta bærene opp av sukkerlaken med en hullsleiv og over i en bolle. Bland maisennamelet med 2 ss kaldt vann og rør det inn i sukkerlaken i kjelen. Sett kjelen tilbake på platen og kok opp under konstant omrøring. Når sukkerlaken er klar og har tyknet litt, heller du den over bærene. Avkjøl kompotten før du setter den kaldt i 24 timer.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas