Flere resulteter finnes under oppskriften
75 g god, mørk sjokolade
1 ss smør eller margarin
2 ss mandelspon
4 kiwier
1 1/2 dl kremfløte
2 ss melis
Hell vann i en kjele og la det koke opp. Plasser en bolle i vannet og legg i sjokoladen i småbiter. Tilsett smør og la alt smelte. Rør lett.
Sett doble muffinsformer av papir på et fat. Pensle innsidene med sjokolade og la det stivne. Pensle formene en gang til og sett dem deretter kaldt. Ta av papiret og sett sjokoladeformene på et fat eller på asjetter.
Rist mandelspon på en plate i ovnen ved 175 C i ca 5 minutter. Skrell kiwiene og grovhakk 3 av dem. Skjær den fjerde i skiver og del skivene på midten.
Visp kremen og bland dem med kiwimos og melis.
Fyll blandingen i sjokoladeformene og pynt med kiwiskivene. Strø over ristet mandelspon.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas