Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g stikkelsbær 1 ¼ dl hylleblomstsirup 2 ss vann 3 dl matfløte 100 g sukker 3 eggeplommer 3 dl kremfløte, pisket
Ha stikkelsbær, hylleblomstsirup og vann i en kjele og kok det opp. La det småkoke videre til bærene har sprukket til en grøtaktig masse, rør av og til. Ta kjelen av varmen, og når bærene er blitt helt avkjølt, moser du dem. Lag en eggekrem ved å varme opp matfløten, pisk eggedosis av sukker og eggeplommer. Bland fløte og eggedosis og sett det tilbake over varmen mens du rører til det tykner. Hell alt i en bolle og la det bli avkjølt. Når kremen er helt kald, rører du i stikkelsbær- og hylleblomstmosen, som også er kald. Til slutt vender du inn den piskede kremen. Frys iskremen på vanlig måte.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas