Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g rensede jordbær
1 dl vann
1 dl sukker
litt frisk mynte
en skvett Grand Marnier
revet appelsinskall
Ostekrem:
3 dl naturell snøfrisk
skall og saft av 1 appelsin
2-3 ss sukker
8 mandel- eller havreflarn
sjokolade og frisk mynte til pynt
Kok opp en sukkerlake av vann og sukker. La den bli kald. Mariner jordbærene i avkjølt lake med finsnittet mynte, likør, revet appelsinskall. La dem trekke i laken ca 1 time. Sil marinaden fra.
Skjær noen av bærene i jevne skiver.
Pisk opp naturell kremost godt med sukker, appelsinsaft og revet skall. Avkjøl.
Ha en haug avrente jordbær på hver tallerken. Legg påen flarn og ha krem over. Så en flarn igjen. Pynt rundt kantene med jordbærskiver. Ha sjokolade, mynte og jordbær som pynt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas