Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss smør
4 ss hvetemel
2 1/2 dl fløte
2 ss sukker
4-5 ss multelikør
2 ts maisenna
4-5 egg
Smelt smøret i en kjele, tilsett hvetemel og spe med fløte. La det få koke opp og småkoke noen minutter. Tilsett sukker og likør samt maismelet utrørt i litt vann.
Skill eggene og rør inn eggeplommene i røren. Pisk hvitene til hardt skum og vend dem forsiktig inn.
Ha røren i en godt smurt form med høye kanter på ca 1 1/2 l eller i porsjonsformer. Stek den store formen i 175-200 C. Ovnstiden er rundt 45 minutter.
For små former er ovnstiden i underkant av 30 minutter.
Server suffleen samme øyeblikk den kommer ut av ovnen. Ha gjerne iskaldt multesyltetøy i tillegg.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas