Flere resulteter finnes under oppskriften
8 dl melk
3 dl fløte
90 g semulegryn
150 g mandler
3-4 dråper mandelessens
100 g sukker
2 egg
Saus:
400 g frosne jordbær
4 ss melis
2 ss sitronsaft
Skjold og grovhakk mandlene. Kok opp melken og fløten, og dryss i semulegrynene under stadig omrøring. Tilsett mandler, mandelessens og sukker. Grøten skal nå kokes på svak varme i ca 10 minutter med lokk. Rør i grøten av og til så den ikke brenner seg i bunnen. Etter koking avkjøles grøten litt og eggene røres inn. Puddingen helles over i serveringsbolle eller en pen randform, og hvelves før steking.
Sausen lages mens puddingen avkjøles. Mos bærene med melis i en kjøkkenmaskin. Smak til med sitronsaft og hell sausen over i en fin serveringsmugge.
Server puddingen på et fat med den røde sausen ved siden av. Pynt puddingen med litt rød saus og hakkede mandler.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas