Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g hvit sjokolade
4 eggehviter
6 eggeplommer
1 dl melis
3 dl kremfløte
1 knivsodd salt
1-2 ss espressokaffe
Brekk sjokoladen i biter og ha dem i en liten kjele. Sett den lille kjelen opp i en større kjele som er fylt med vann. Sett kjelen på kokeplaten og varm opp til den hvite sjokoladen har smeltet.
Pisk eggehvitene stive sammen med en knivsodd salt. Pisk kremfløten stiv. Pisk tykk eggedosis av eggeplommene og melis. Tilsett den smeltede sjokoladen. Rør forsiktig inn pisket krem og stivpiskede eggehviter. Sett kaldt i minst 1 time.
Vend lett inn 1-2 ss espressokaffe til moussen er marmorert. Anrett i porsjonsskåler. La moussen stå kaldt mint et par timer. Gjerne natten over, før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas