Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 honningmelon pr. person
frukt
nøtter
100 g honning
3 dl fløte
4 eggeplommer
Honningmelonen deles med spiss kniv. Lag hakk i kanten. Fjern kjernene. Fruktkjøttet tas ut med teskje og blandes med forskjellig frukt og litt nøtter.
Legg fruktblandingen tilbake i melonskallet og hell honningsaus over.
Kok opp fløten noen minutter og rør inn honningen. Ta av varmen og pisk inn eggeplommene. Varm opp igjen, forsiktig, og pisk til sausen tykner. Avkjøl.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas