Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 liter jordbær
1 hel boks hermetiske pærer
1 1/2 dl saft fra pærene
1/2 dl likør
50 g mandler
1/2 liter vaniljeis
Rens og del jordbærene i to. Legg dem i en skål sammen med pærene.
Pæresaften blandes med likør og helles over frukten. La det stå kaldt en times tid.
Skjær mandlene i strimler og rist dem lett på panne. Dryss mandlene over like før servering.
Server vaniljeis eller krem ved siden av.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas