Flere resulteter finnes under oppskriften
2 sjokoladebunner uten mel (se egen oppskrift) 6 eggeplommer 1 dl sukker 1 ½ dl melk 375 g mørk sjokolade 7,5 dl kremfløte - grovrevet sjokolade til pynt 30 syltede fikener
Pisk eggeplommene og sukkeret hvitt. Del sjokoladen i mindre biter. Ha melk og sjokolade i en skål og sett den i en større gryte med kokende vann som når halvt opp på sidene på skålen. Smelt sjokoladen og rør eggedosisen i over vannbadet. Pisk fløten til krem. Vend kremen forsiktig i den avkjølte sjokoladekremen. Legg den ene sjokoladebunnen i en springform av riktig størrelse. Hell sjokoladekremen over. Legg den siste bunnen oppå. Dryss grovrevet sjokolade over, og sett formen i fryseren. Server iskaken porsjonsanrettet med syltede fikener til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas