Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g bjørnebær
vann
4 ss sukker
500 g epler
vann
4 ss sukker
1 1/2 dl pisket kremfløte
Skyll bjørnebærene hvis det er nødvendig. Kok dem forsiktig med vann og sukker. Ta forsiktig opp halvparten av bærene og kok resten til mos. Avkjøl den.
Skrell, del og kok eplene med litt vann og sukker til de er møre, men hele. Avkjøl dem.
Fordel bjørnebærmosen i glassene. Legg eplene pent oppå. Pynt med krem og de hele bjørnebærene. Serveres helt kalde.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas