Flere resulteter finnes under oppskriften
4 halve hermetiske pærer
1/2 liter vaniljeis
Sjokoladesaus:
1 plate kokesjokolade
1 ss pulverkaffe
3 ss kokende vann
2 1/2 dl kremfløte
Lag sjokoladesausen først ved å brekke sjokoladen i biter og smelt dem i vannbad. Legg lokk over bollen sjokoladen ligger i. Kommer det vanndamp i sjokoladen kan den bli grå.
Stikk sjokoladen med en gaffel for å kjenne om den har smeltet.
Rør kaffepulveret ut i kokende vann og bland det i den smeltede sjokoladen. Spe i kremfløten.
Legg en halv hermetisk pære på hver dessertasjett. Legg en kule vaniljeis ved siden av, og hell den varme sjokoladesausen over.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas