Flere resulteter finnes under oppskriften
4 porsjoner vaniljeis
50 g smør
3 ss brunt sukker
¼ ts malt kanel
4 små bananer
4 ss bananlikør
4 ss rom eller whisky
Legg opp iskremen på fire desserttallerkener. Varm smør, sukker og kanel i en stor stekepanne. Rør hele tiden til sukker og smør har smeltet.
Skrell bananene og del dem i to på langs, og på tvers hvis du vil. Legg dem i stekepannen og la dem bli gjennomvarme, ca 3 min, mens du øser karamellen over dem.
Slå av kjøkkenviften og ta stekepannen av platen. Hell bananlikør og rom eller whisky i stekepannen. Tenn på dampen med en lang fyrstikk eller peistenner. Når flammene har sloknet, legger du opp bananene med karamellen fra pannen på desserttallerkenene. Server med en gang.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas