Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 boks cottage cheese, ca 400 g
2 bananer
4 ss sukker
3 egg
150 g kokesjokolade
Skrell bananene og mos dem med en gaffel, tilsett sukker og rør om.
Skill eggeplommene fra hvitene. Rør cottage cheesen smidig, tilsett eggeplommene og rør det inn i bananmosen.
Riv sjokolade og rør den inn i kremen.
Stivpisk hvitene og vend dem forsiktig i kremen så denne blir luftig. Fyll den i en glasskål og avkjøl den i kjøleskapet ca 30 minutter.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas