Flere resulteter finnes under oppskriften
4 store, faste epler
3 ss sitronsaft
2 ss honning
2 ss knuste hasselnøttkjerner
1 ss sukker
1 boks bjørnebær
3 dl kremfløte
Vask eplene godt. Fjern kjernehus og sett eplene i en smurt, ildfast form. Slå i et par ss vann. Varm opp sitronsaft og smelt honningen i denne. Smør eplene godt med blandingen. Fyll eplene med nøttehakket. Sett formen inn i 200 C varm ovn. Baketiden er 20-25 minutter.
Imens får bjørnebærene renne godt av. Lag en puré av ca halvparten og bland med sukret og pisket krem.
Fordel det meste av bjørnebærene i fire porsjonsboller. Sett de bakte eplene oppi og fordel resten av kremen på toppen. Pynt med de hele bjørnebærene og strø på litt nøttespon til slutt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas