Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g rabarbra i tykke biter
85 g lysebrunt sukker
250 g renset jordbær
200 g ferdig vaniljekrem
1 ½ dl kremfløte
Ha rabarbra og sukker i en kjele og la det småkoke under stadig omrøring i 10 minutter.
Skjær jordbærene i to eller fire, avhengig av størrelsen. Rør dem sammen med rabarbraen og kok dem myke, ca 5 minutter. Ta kjelen av platen og avkjøl blandingen.
Når blandingen er kald, setter du til side 4 spiseskjefuller. Visp vaniljekrem og kremfløte inn i resten og fordel det i 4 dessertglass.
Drypp en spiseskej av resten av blandingen på toppen av hvert glass.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas