Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
2 eggeplommer
4 dl kokosmelk
100 g sukker
1 ts vaniljesukker
4 ss hakkede pistasienøtter
Kjør egg, eggeplommer, kokosmelk, sukker og vaniljesukker i en food processor til sukkeret er oppløst.
Hell blandingen i små ildfaste porsjonsformer. Sett formene i en langpanne. Hell kokende vann i langpannen. Stek formene i ovn ved 180 C i ca. 20 minutter til blandingen har stivnet.
Server piddingene varme eller kalde med de hakkede pistasienøttene over.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas