Flere resulteter finnes under oppskriften
2-3 ss meierismør
2-3 dl hakkede, ristede mandler/nøtter
2-3 ss sukker
3 dl seterrømme med vaniljesukker
3 dl god eplemos
friske mynteblader til pynt
Smelt smør i varm stekepanne. Bland sammen mandler/nøtter med sukker og stek det gyllent og sprøtt. Avkjøl.
Pisk seterrømmen med litt vaniljesukker. Anrett eplemos, rømme og mandler/nøtter lagvis i en pen dessertbolle eller i porsjonsglass. Pynt med friske myntbladet.
En rett som er lik tilslørte bondepiker med den forskjell at brødsmuler er byttet ut med mandler/nøtter, og kremfløte er erstattet med seterrømme.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas