Flere resulteter finnes under oppskriften
6-8 mellomstore endivier
salt
pepper
sitronsaft
4 skiver kokt skinke
6-8 skiver mild ost
4 tomater
1 dl buljong
1 egg
2 ss reven ost
50 g smør eller margarin
Skyll endiviene og skjær et lite kjegleformet stykke av stokken. Kok endiviene halvmøre i lettsaltet vann. La dem renne av.
Del skinkeskivene i to på langs. Rull dem rundt hver endivie og rull en osteskive ytterst. Legg rullene i godt smurt, ildfast fat med halve eller kvarte tomater ved siden av.
Pisk sammen buljong, egg og reven ost og hell over. Legg noen smørklatter på toppen. Sett fatet i varm ovn ved 200 C i ca 15 minutter.
Serveres nystekte og rykende varme med loff og smør til.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus