Flere resulteter finnes under oppskriften
3 ss rosiner 2 kg frisk spinat 1 dl olivenolje, pluss olje til steking 1 hvitløkfedd, finhakket 3 ss pinjekjerner salt svart pepper 2 skiver loff uten skorpe, skåret i trekanter
La rosinene ligge i bløt i svært varmt vann mens du vasker og renser spinaten grundig. Kok opp en stor kjele med saltet vann og la den koke i 3 minutter. La vannet renne av i dørslag, dypp spinaten i en stor bolle kaldt vann, og hell den øyeblikkelig i dørslag igjen. Grovhakk spinaten. Ha oljen i en ildfast form som varmes på meget svak varme. Tilsett hvitløken, pinjekjernene, de avrente rosinene og spinaten. Ha i godt med salt og pepper og la det surre i 20 minutter. Rør innimellom. Sett til side og la stå i 15 minutter. Varm i mellomtiden opp litt olje på middels varme og stek brødet til det er gyllent på begge sider. Server spinaten garnert med brødtrekanter.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus