Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g pastinakk i 5 cm stykker
100 g gulrøtter i 5 cm stykker
100 g smør
4 sjalottløk i terninger
100 g purre i 5 cm stykker
100 g squash i 5 cm stykker
100 g renset sukkererter
100 g sopp, delt i to hvis de er store
100 g brekkbønner i 5 cm stykker
havsalt
nykvernet svart pepper
en bunt kjørvel, hakket, til servering
Kok opp en kjele med vann, ha i gulrøtter og pastinakk, og la dem trekke i 10 minutter. Sil godt av.
Smelt smøret i en stor stekepanne, ha i sjalottløk og stek den i 5 minutter på lav varme, uten å brunes.
Ha i alle de klargjorte grønnsakene, og smørstek dem i 6 minutter. Tilsett salt, pepper og hakket kjørvel. Vend dem godt slik at alle dekkes med smør og krydder
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus