Flere resulteter finnes under oppskriften
2-3 løk
200 g friske sjampinjonger eller 1 boks hermetiske, ca 200 g
3 ss margarin eller smør
1 boks maiskorn, ca 350 g
1 liter strimlet kinakål
salt
nymalt pepper
Skrell og hakk løken, eller snitt og skyll purren og skjær den i skiver. Skyll og hakk den friske soppen eller hell kraften fra soppboksen. Strimle kinakålen.
Smelt halvparten av fettet i en gryte eller en stor stekepanne. Fres soppen til all væske har kokt inn. Tilsett resten av fettet. Fres sopp og løk sammen under omrøring. Tilsett maisen, demp varmen og kok under lokk, 3-5 minutter. Legg i kinakålen omtrent 1 minutt før retten er ferdig. Smak til med salt og pepper.
Server grønnsakene til stekt kylling, røkt svinekam eller skinke, eller andre kjøttretter. Eller server den med kokt ris og tomatbåter som grønn hovedrett.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus