• Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Hjem
  • Bakverk (794)
  • Dessert og Kake (764)
  • Diverse (197)
  • Drikke (2497)
  • Fisk (1173)
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)
Wappfødd
  • Fugl (618)
  • Internasjonale (1266)
  • Kjøtt (1671)
  • Pasta og Pizza (305)
  • Salat og Vegetar (553)
  • Skalldyr (360)
  • Småretter (987)
  • Spesialkost (136)
  • Suppe og Saus (696)
  • Tilbehør (1268)
  • Tradisjonsmat (1327)

Rødbeter i fløte

Tilbehør / Grønnsaker

Flere resulteter finnes under oppskriften

Ingredienser

600 g rødbeter
1 bunt gressløk
3 dl matfløte eller melk
smør
hvetemel

Bruksanvisning

Vask rødbetene. Kok dem med skallet på til de blir møre, ca 30-40 minutter, avhengig av alder og størrelse.

Finhakk gressløken. Varm fløten. Smelt ca 1 ½ ss smør i en kasserolle. Visp inn ca 1 ½ ss hvetemel. Visp inn fløten litt om gangen slik at det ikke danner seg klumper. La sausen småputre i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper. Bland inn gressløken.

Skrell og riv rødbetene. Legg dem i en bolle og hell sausen over.

Tilbehør / Grønnsaker


Sum Oppskrifter 285 funnet


Agurk med mynte og chili

Artisjokk med bønner og alioli

Artisjokkbunn med tapenade

Artisjokkbunner med skinke og egg

Artisjokker

Artisjokker med bønner

Asparges med parmesan og parmaskinke

Aspargeskrans

Aspargesomelett

Aubergineform

Auberginepuré

Auberginer med pestosaus

Avocado guacomole

Avocado-dip med sprø grønnsaker

Avokadoterrine

Bakte bønner som i Boston

Balsamicokål

Blandede grønnsaker i wok

Blomkål med grønn soppsaus

Blomkål med hvitløk og paprika

Blomkål med kokos

Blomkål med rekesaus

Blomkål Polonaise

Blomkålgrateng

Bløtlegging av tørre belgvekster

Bondebønner med artisjokker på Granada-vis

Braiserte grønnsaker

Broccoli med ingefær

Broccoli med nudler

Broccoli som i Brasil

Broccoligrateng

Brunkål

Bulgur

Bønnekrem

Bønnepuré

Bønner i akni

Bønner i tomatsaus

Bønner med fint følge

Bønner med løk og flesk

Bønner med mais

Bønner og brokkoli med ingefær

Bønner og erter med mynte

Bønneskudd i marinade

Caponata

Chilibønner

Couscous med grønnsaker

Dampkokte bønner

De 18 lohaner

Endivie med ostekrem

Endivier i ostesaus

Endivieruller med bacon og ost

Epler med rekesalat

Farsefylt paprika

Fennikel i ris

Fennikelmos

Feta-gryte

Fløtekokt hvitkål

Fløtestuet grønnkål

Fløtestuet savoykål

Forvelling av grønnsaker

Franske erter

Frijoles

Fritert pastinakk på spinatseng

Friterte løkringer med stekt persille

Friterte squashboller

Friterte zucchini

Frityrstekte auberginer

Frityrstekte blomkålbuketter

Frityrstekte grønne bønner

Frityrstekte kikertkaker

Fylt aubergine som i Tyrkia

Fylt aubergine som i Catalana

Fylt avocado med fransk dressing

Fylt avocado med friskpresset sitronsaft

Fylt avocado med grovkornet kaviar

Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt

Fylt avocado med laksestrimler

Fylt avocado med Norzola

Fylt avocado med reker

Fylt kålhode med persillesaus

Fylt paprika

Fylt squash

Fylte artisjokker

Fylte auberginer

Fylte grønnsaker på gresk

Fylte løk

Fylte løk fra Cataluna

Fylte paprika

Fylte rødløk

Fylte rødløk

Fylte tomater

Fylte tomater og paprika

Glasert løk

Grateng med tomater

Gratinert blomkål

Gratinert broccoli med kjøttpølse

Gratinert grønnsakgryte

Gratinert paprika med kjøttdeig

Gratinert paprika med sopp

Gratinert squash med kjøttdeig

Gratinerte spinat-tomater

Greske artisjokker

Greske bønner

Grillede grønnsaker

Grillet paprika med fetaost

Gryte med rosenkål

Grønn asparges med saus

Grønn linsegrateng

Grønne bønner med hvitløk

Grønne enchiladas

Grønne limabønner i saus

Grønnkålgrateng

Grønnkålkaker

Grønnkålstappe

Grønnsak-stroganoff

Grønnsakblanding over ris

Grønnsakfat med ost

Grønnsakform

Grønnsakgrateng

Grønnsakgryte fra Malaysia

Grønnsakgryte med karri

Grønnsakgulasj

Grønnsakkraft

Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre

Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål

Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk

Grønnsakpaté

Grønnsakpuré

Grønnsakragu

Grønnsakslapskaus med skinke

Guacamole

Gulrot i gelé

Gulrotstuing

Helstekt løk

Honninggulrøtter

Imamens yndlingsrett

Indisk bønnelunsj

Ingefærasparges med cashewnøtter

Innbakte epler

Innbakte grønnsaker

Kik-erter og mynte (chick peas)

Kikertpure

Kinapanne

Kokt artisjokk

Kokt asparges

Kokt blomkål med saus

Kokte maiskolber

Kokte rødbeter

Kokte skorsonerrøtter

Krutonger med morkler og asparges

Krydrede linser

Krydret aubergine

Krydret aubergine stekt i maismel

Krydret fenikkel

Krydret kål

Krydret Okra med mandler

Krydret spinat og poteter

Krydrete grønne bønner

Kål i fløte

Kål med karve

Kålpanne med karri og kokos

Kålrotstappe

Kålrotstappe

Kålrotstuing

Kålrulader de luxe

Kålruletter med urtesmør

Lasagne med grønnsaker

Linser og spinat med karri

Locro - Sør-Amerikansk maisstuing

Løk Bhaji

Løk i tomatsaus

Løkspiraler

Maisfylte tomater

Maiskolber

Mandagssufflé

Marinert kålrot

Marinert paprika med artisjokk

Marinert purre

Marinert squash

Marinert squashform

Minimais i krydderlake

Moong Dal med squash

Nepe- og gulrotform

Neper med gressløk

Nepestuing

Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør

Ovnsbakt paprika

Ovnsbakt tomat med pesto

Ovnsbakte grønnsaker

Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas

Ovnsbakte røtter

Ovnsbakte tomater

Ovnskokt rødkål

Ovnstekte grønnsaker

Paprika fylt med bønner

Paprika med ravioli

Paprika og potet tortilla

Paprikagratinerte sildesmørbrød

Paprikamix med epler og squash

Paprikapickles

Peperonata - Italiensk grønnsakrøre

Persillekokte gulrøtter

Persillerotstuing

Piperade

Pitakos

Provencalsk grønnsakrøre

Purre i eggestand

Purre i vinaigrette

Purre med bacon

Ratatouille

Risfylte paprikafrukter

Ristede kastanjer

Rosenkål i wok

Rosenkål med løk

Rotmos

Rødbeter i fløte

Rødbetesufflé

Rødbetfarse i ovn

Rødbetfarse i panne

Rødkål

Rødkål med rosiner

Rødløksmarmelade

Safranmarinerte gulrøtter

Sauerkraut

Sautert fennikel

Selleri med koriander

Selleribiff

Sellerigrateng

Sellerirotstuing

Sitronglaserte grønnsaker

Skinkegratinert blomkålhode

Skinkegratinerte fennikler

Slangeagurk i marinade

Slangeagurk med dill

Slangeagurk med gulrøtter

Smørdampet squash

Smørstekte auberginer med rømme

Smørstekte grønnsaker med sjalottløk

Snarstuede gulrøtter

Snarstuede knollselleri

Snarstuede persillerøtter

Soltørkede tomater

Sommerkål med løk og tomat

Soyabakte rotfrukter

Spanske bønner med skinke

Spinat med rosiner og pinjekjerner

Spinat på katalansk vis

Spinatanretning med blomkål

Spinatgrateng med ost

Spinatomelett i panne

Spinatris

Spisskål med bacon

Splittertpuré

Sprøstekt bladkål

Sprøstekte grønnsaker med tofu

Sprøstekte gulrøtter

Squash i skiver

Stangselleri med bacon

Stekt kål med bacon

Stekt purre

Stekt squash og aubergine med hvitløksaus

Stekte aspargesbønner

Stekte auberginer

Stekte grønne tomater

Stekte hvitløktomater

Stekte poteter, paprika og sjalottløk

Strudel med bønner

Stuede morkler

Stuede sommergrønnsaker

Stuet blomkål

Stuet hodekål

Stuet purre

Surkål

Svartøybønner med ris

Søtpotet- og gulrotsalat

Tajine med grønnsaker

Tomat i form

Tomater fylt med kyllinglever

Tomater med sydfransk fyll

Tomatkabaret

Tomatkompott

Tomatris og bønner

Tyrkiske kålruletter

Varm grønnsaksalat

Varmt broccolifat

Søk

Søk
Søk

Hjem | Om WappFødd |  Kategorier |  Lenker |  Sist viste |  Mest viste |  Cookies |  Personverneklæring

Wappfødd

Siden
01.01.2019

© 2010-2025 Jannik Bloch Rasmussen