Flere resulteter finnes under oppskriften
1 middels stort rødkålhode
2 friske epler, utkjernet, men med skall
2 ss fett
5 ss vann
3 ss eddik
3 ts sukker
1 ss hvetemel
2 1/2 dl korinter
Fjern de ytterste bladene på kålen. Skjær kålhodet i tre og fjern stilken. Finsnitt kålen. Ha den i en kjele.
Skjær eplene i skiver og ha dem oppi til kålen sammen med vannet. la det stå på forholdsvis svak varme til kål og epler er møre, men fortsatt litt sprø (ca. 15 min.). Ta kål og epler opp.
Bland litt smeltet smør eller margarin, eddik, sukker og mel i kraften. Rør til det koker opp og har tyknet. Bland kålen i sausen. Tilsett korintene. Smak til.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus