Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g poteter som ikke blir melne
12 sjalottløk
2 gule paprika
mais- eller olivenolje
2 kvister frisk rosmarin
salt
malt svart pepper
Sett ovnen på 200 C. Vask potetene, og forvell dem i kokende vann i 5 minutter. Slå av vannet. Når potetene er så kalde at du kan ta i dem så skrell dem og del dem i to på langs.
Rens sjalottløken og la dem dele seg naturlig. Del paprikaen i åtte skiver på langs, og fjern frøene.
Smelt en lav, ildfast form godt med olje. Legg poteter og paprika i ringer etter tur, og putt sjalottløk imellom.
Del rosmarinen i kvister på 5 cm og stikk dem inniblant grønnsakene. Krydre med rikelige mengder olje, salt og pepper, og sett formen i ovnen uten lokk i 30-40 minutter til grønnsakene er møre.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus