Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g gulrøtter 300 g små squash 250 g sukkererter 500 g små grønne erter 250 g geitost, helst fersk 1 ½ dl crème fraiche + melk 3 dl revet, vellagret gul ost 12 lasagneplater, forkokte olje til smøring av formen salt pepper
Skyll og rens grønnsakene. Skjær gulrøttene i skiver. Skjær squashen i tynne skiver på langs. Kok gulrøttene så vidt møre i lettsaltet vann. La squash, sukkererter og erter koke med i ett minutt. Sil av grønnsakene. Sett stekeovnen på 225 C. Smuldre opp eller riv geitosten og bland den med crème fraiche. Smak til med salt. Du kan også bruke vanlig hvit geitost, men den inneholder mindre væske. Tilsett da litt melk til du får sauskonsistens. Smør en stor ildfast form godt med olje. Legg et lag lasagneplater i bunnen. Legg på et lag grønnsaker, et lag ostesaus og dryss på en håndfull revet ost. Legg på et nytt lag lasagneplater, grønnsaker og ostesaus til alt er brukt opp. Avslutt med grønnsaker. Stek lasagnen i stekeovnen i ca 30 minutter. Serveres varm eller lunken.
Artisjokk med bønner og alioli
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Blomkål med hvitløk og paprika
Bløtlegging av tørre belgvekster
Bondebønner med artisjokker på Granada-vis
Bønner og brokkoli med ingefær
Endivieruller med bacon og ost
Fritert pastinakk på spinatseng
Friterte løkringer med stekt persille
Fylt avocado med fransk dressing
Fylt avocado med friskpresset sitronsaft
Fylt avocado med grovkornet kaviar
Fylt avocado med krydret rømme og røkt kjøtt
Fylt avocado med laksestrimler
Gratinert broccoli med kjøttpølse
Gratinert paprika med kjøttdeig
Gratinert squash med kjøttdeig
Grønnsakpanne med gulrøtter, kål og purre
Grønnsakpanne med løk, sopp, mais og kinakål
Grønnsakpanne med stilkselleri, paprika og slangeagurk
Ingefærasparges med cashewnøtter
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krutonger med morkler og asparges
Krydret aubergine stekt i maismel
Locro - Sør-Amerikansk maisstuing
Marinert paprika med artisjokk
Ovnsbakt fennikel med mousselinesmør
Ovnsbakte grønnsaker som i Hellas
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Paprikamix med epler og squash
Peperonata - Italiensk grønnsakrøre
Smørstekte auberginer med rømme
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Spinat med rosiner og pinjekjerner
Sprøstekte grønnsaker med tofu
Stekt squash og aubergine med hvitløksaus